Wie zijn wij?

Digistudies is een e-learningplatform dat korte, toegankelijke uitlegvideo’s aanbiedt voor middelbare scholieren. Het idee is van oprichter Micha Proper en ontstond door zijn eigen periode op de middelbare school. Hij zag om zich heen dat ‘leren uit boeken’ door velen als saai gezien werd, maar ook dat er veel leerlingen waren met concentratieproblemen (Ad(h)d) of leesstoornissen (dyslexie) met leerproblemen als gevolg. Video’s bleken de perfecte uitkomst te bieden.

Voor wie is Digistudies?

Op het moment focussen wij ons op leerlingen die eindexamen doen op het Havo en het VWO.

Hiervoor bieden wij het volledige examenprogramma aan op video! Uiteraard willen wij de komende jaren razendsnel uitbreiden naar het VMBO en de onderbouw zodat zoveel mogelijk visueel ingestelde leerlingen kunnen meeprofiteren van Digistudies!

Een examentraning op video!

De examentrainingen op locatie zijn de laatste jaren razend populair, maar ook verschrikkelijk prijzig (€200 - €300). Wij proberen de trainingen voor het eindexamen in huis te halen door middel van video.

Ook houden we de prijzen zo laag mogelijk, zodat het toegankelijk is voor iedereen. Want iedereen verdient een goede leraar, toch?

Hoe werkt het?

Bij Digistudies is het mogelijk om een abonnement af te sluiten óf een eenmalige betaling te doen. Dat werkt zo:

1

Voor een Digistudies abonnement betaal je €15 per maand. Hiermee krijg je toegang tot alle vakken van Havo óf VWO. Je kunt dit abonnement elk moment opzeggen en er is geen opzegtermijn. Let wel op! Je moet dit echt zelf doen en het opzeggen gaat nooit automatisch vanuit onze kant. Zorg dus echt dat je het abonnement opzegt zodra je geen gebruik meer wilt maken van onze diensten!

2

Je kunt ook een eenmalige betaling doen van €15 per vak of €75 voor alle vakken. Alle eenmalige aankopen zijn geldig tot ná de examenperiode (30 juni).

Het team

Missie

Het aanbieden van nieuwe educatieve leermethoden voor leerlingen van álle soorten onderwijs.

Visie

Het vervullen van een voortrekkersrol in innovatie in het onderwijs.

Digistudies
In de media

Partners
Leren zonder boeken
Digistudies, hét videoplatform voor bovenbouwleerlingen